40 múltam, és élvezem

40 múltam, és élvezem

Tényleg könnyű hülyíteni a negyvenes nőket?

2019. augusztus 17. - admin40

A mai világban a neten keresztül gyorsan kapcsolatot lehet teremteni valakivel. Van erre spéci alkalmazás, mint például a Tinder (nem használom, csak az általános műveltség része, hogy ismerem :) ) de a Messengeren, Instán keresztül is gyorsan „rá lehet írni” valakire.

pexels-photo-1230665.jpeg

Nem kirívó eset, hogy egy negyvenes nő – akár párkapcsolatban él, akár már nem -, váratlanul kedves üzenetet kap valakitől, akit csak alig ismer, vagy épp teljesen ismeretlen számára.

Egy férfi ismerősöm, aki nem rég vált el, elmesélte nekem, hogy most közel 50 évesen második kamaszkorát éli. Egyszerre több nővel tartja a kapcsolatot, a bőség zavarában sokszor azt se tudja, hogy mikor, kivel menjen randizni, és hova. Nem ismertem nagy nőcsábásznak őt, így érdeklődve figyeltem, hogy vajon mi lehet ennek a nagy „sikernek” a titka.

Azt mondja, hogy nem kell nagy sárm, vagy varázslat ahhoz, hogy magához vonzza a nőket, mert általában ezek a nők már túl vannak a házasságban megélt csalódáson, és ki vannak éhezve a szeretetre, az odafigyelésre. Egy, vagy két gyereket nevelnek, és nincs stabil érzelmi támaszuk. Vágyakoznak, sérülékenyek és hinni akarnak még a szőke hercegben.

Megkérdeztem, hogy mivel tudja felkelteni a csajok (38-45 év) figyelmét. A válasz: szép szavakkal.

Például:

„Jó reggelt! Legyen szép napod!”

„Nagyon csinos vagy azon a képen, amit kiraktál!”

„Nagyon szép és fiatalos vagy.”

„Ma sokszor eszembe jutottál.”

„Jó éjszakát, álmodj szépeket!”

 

Ezek valóban szép szavak, és tényleg kedves gesztus, mindenkinek jólesik ilyet olvasni. De nagy kérdés, hogy valóban ott van-e a valós érzelem is mögötte… A válasz mindegy is – abból a szempontból, hogy ezen szép szavak hatására a nők azt érzik, figyelem irányul rájuk, és a kedvességet azonnal jutalmazzák. A pasi meg nyeregben érzi magát emiatt.

Egyébként, csak egy ideig lehet szívüknél fogva vezetni a negyvenes nőket, mert van egy olyan tulajdonságuk is, hogy tudják, mit akarnak, és viszonylag jól átlátják, hogy mi miért történik. Noha egy ideig türelmesek, mert megtapasztalták már, hogy bármi hozhat még jó eredményt, ő is és más is fejlődhet annyit, hogy jó irányba mozdulhassanak a dolgok, de azért egy idő után ignorálni fogják a lovagias, ám de üres üzeneteket.

Azonban elvitathatatlan, hogy otthon gyakran nem kapnak elegendő szeretetet, figyelmet, elismerést a negyvenes nők. Emiatt viszont lehet, hogy a szeretetéhségben torzult érzékelésnek köszönhetően csak később döbbentik rá magukat arra, hogy beáldozták az önbecsülésüket a szép szavak oltárán.

Így pedig az üres gesztusok trójai fa lovában beérkező csalódás, és önbizalomcsökkenés már borítékolva van…

süti beállítások módosítása
,home-title { color: ##d079a5; }